Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Július elsejétől: MOL Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. május 21.
„A piros-kék mezek július 1-jétől Székesfehérvár nevét hirdetik! Az elmúlt hetek – a klubbal és a szurkolókkal folytatott – tárgyalásai után városunk közgyűlése támogatta a klub névhasználati kérelmét, így hamarosan MOL Fehérvár FC névvel és címerrel lépnek pályára Székesfehérvár labdarúgói.” – írja közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere.
Tovább...
 
331 éve történt Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. május 21.
Székesfehérvár török uralom alóli felszabadulásának 331. évfordulója alkalmából tartottak megemlékező ünnepséget a Nemzeti Emlékhelyen. Beszédet mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester, majd műsort adott Kneifel Gyötgy, Varró János, Berki Lila és Cserta Balázs, akik Hunyadi János történetét énekelték meg. A megemlékezés néma koszorúzással zárult.
Tovább...
 
Döntőjéhez érkezett a Vasvári angol nyelvű vitaversenye Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 21.
Ismét megszervezte angol nyelvű vitaversenyét a Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium. A megyei kitekintésű vetélkedő az előválogató és az elődöntő után tegnap érkezett a fináléhoz, melyben vasváris és tópartis diákok mérték össze kommunikációs készségüket, logikus gondolkodásukat és idegen nyelvi tudásukat. Olyan érdekfeszítő témákról vitáztak, mint az emberi klónozás, a gyűlöletbeszéd betiltása, vagy az iskolai étkezés szabályozása.
Tovább...
 
Fehérvár katonái mutatkoztak be a belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 21.
Hagyományosan a Fehérvár katonái rendezvényen mutatkoztak be tegnap délután az Alba Plaza előtti téren a Székesfehérváron állomásozó katonák: testnevelési, közelharc- és járőrbemutatókkal, illetve a katonai szervezetek standjaival várták az érdeklődőket. A Hazámat szolgálom katonai ifjúsági csapatversenyt a pápai Faller Jenő Szakképző középiskolásai nyerték, az árpádosok a második és a harmadik helyet hozták el.
Tovább...
 
„Huszár, te vagy Magyarország szeme fénye!” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Torma Kinga Regina   
2019. május 21.
Fehérvár köszönti katonáit” címmel gálaműsort rendeztek a Vörösmarty Színházban, amelynek keretében elismeréseket adtak át: a Sipos Gyula-díjat Mihócza Zoltán altábornagy dr. Cser-Palkovics András polgármestertől, a Gyuricza-Emlékgyűrűt, a Honvédség és Társadalom Baráti Körök elismerését Szabó Györgyné, Sere Mihály és Oláh László Szelekovszky Ernőtől, az Országos Szövetség elnökétől és dr. Görög István alelnöktől vette át.
Tovább...
 
Megemlékezések a Hősök Napjáról Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 21.
Május utolsó vasárnapja a Hősök Napja, amikor a háborúkban elesett katonákra emlékezünk. Székesfehérváron pénteken, szombaton és vasárnap tartanak koszorúzásokat az alkalom tiszteletére.
Tovább...
 
Érbetegség-szűrés lesz május utolsó szombatján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 21.
Perifériás érbetegség-szűrésre várják a lakosokat május 25-én, szombaton A Szabadművelődés Házában. A szűrőnap regisztrációhoz között, az 55-70 éves korú lakosokat várják a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és a Humán Szolgáltató Intézet szakemberei.
Tovább...
 
Kicsi kínai üzeni: „Fogyni kicsi licsivel!” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 21.
A licsi nemcsak nagyon zamatos, hanem még a fogyókúrába is beilleszthető: csökkenti a zsírok lerakódását, az edzés utáni kimerültséget és növeli az állóképességet. A benne lévő tápanyagok és szerves vegyületek miatt több országban egészségügyi és gyógyászati célokra is használják.
Tovább...
 
Megerősítettéké a 81-es és a 13-as útfejlesztési terveit Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 20.
Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter autóbuszipar-stratégiai ügyben folytat tárgyalásokat az Ikarus vezetésével: a kormány létrehozott egy olyan programot, amellyel hat év alatt szeretnének 6 ezer közösségi közlekedésben működő buszt új generációs járművekre cserélni. Széles Gábor, a cégcsoport elnöke elmondta, hogy világviszonylatban egyedüálló paraméterekkel bíró elektromos buszt fejlesztettek ki, amely 250 km-t tesz meg egyszeri feltöltéssel.
Tovább...
 
Ciszteres lányok nyerték a Hanon Systems környzetvédelmi vetélkedőjét Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. május 20.
Huszadik alkalommal rendezett környezetvédelmi vetélkedőt a megye iskolásainak a Hanon Systems Hungary Kft. A döntőben 22 iskola 26 csapata oldott meg a természetvédelemmel, a tudatos vásárlással, kémiával, egészségvédelemmel kapcsolatos feladatokat.
Tovább...
 
Új kerékpárút, Zöld Város Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. május 20.
Velence történetének eddigi legnagyobb zöldövezeti projektjéről, valamint a Velence Korzón átvezető kerékpárút-szakaszt kiváltó, a Velencei-tó körüli kerékpárút déli hálózata és a Velence, Kemping utcai kerékpárút között kialakított új szakaszról tartottak rövid prezentációval egybekötött sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
<< Első < Előző 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9054 - 9064 / 20492